Komentáře

1 franch franch | 19. listopadu 2012 v 17:16 | Reagovat

Pěkně sepsané:) Dala si si práci :D

2 Ranch Rebelka Ranch Rebelka | E-mail | Web | 20. listopadu 2012 v 11:18 | Reagovat

máš tam dvakrát 11, tak netuším, ke které mám hlasovat :/

3 Lorian Lorian | 20. listopadu 2012 v 12:24 | Reagovat

[2]: já vím, ale už to nejde odstranit. Je jedno ke které dáš hlas, pak je sečtu.

4 Schleichovka Schleichovka | Web | 20. listopadu 2012 v 17:47 | Reagovat

můžu se zeptat? on bude nějaký součet hlasů pro jednu osobu? bylo by to fajný, protože když má někdo pět fotek, u každý má tři hlasy....  

ale je to na tobě :-)

5 Sisul Sisul | 20. listopadu 2012 v 19:29 | Reagovat

njn to je jedno, prezyvka je sisul, ale volam sa Simona takže to je jedno Xd

6 Schleichovka Schleichovka | Web | 21. listopadu 2012 v 14:19 | Reagovat

jo, a koník by opravdu chrániče mít mohl, kdybych nějaké měla xD

7 Lorian Lorian | E-mail | Web | 21. listopadu 2012 v 21:26 | Reagovat

[6]: stačí vyrobit ;)

8 ranch-white-rose ranch-white-rose | 22. listopadu 2012 v 13:29 | Reagovat

Já u 11 (jak jsi psala že pokud vidíme nějakou chybu tak že máme napsat) rozhodně několik chyb vidím. Nemám nic proti schleichovce a ani jí nezávidím atd., ale vidím tam tyto chybi:

podle mě je nevhodné pozadí - ty barevné budky...

chápu že schleichovka chtěla. aby byl koník v letu, ale mohla tu čáru v nějakém programu vymazat

podle mě má koník (na to že skáče přes plochý vodní příkop) nohy až moc vysoko

v pozadí je to trošku přesvícené (u těch stromů)

písek má nereálnou velikost a barvu

Nechci být žádný kritik a nevykládejtesi to špatně, ale já tam tyto chybi vidím a rozhodně si nemyslím že já to mám dokonalý apod., jen upozorňuji na ty chybi :-)

9 petz petz | 23. listopadu 2012 v 17:01 | Reagovat

[8]: Ty zas máš nezaostřenou jezdykni. Každý nemůže mít úplně dokonalou zrcadlovku, úplně luxusní nikon atd. Aa pak ty fotky jsou jiné.Každý nemá zahradu jako holou pláň,talže ty budky sis  vážně mohla odpustit. A taky,Že koník má nohy moc vyskoko atd.Já bych zase měla co vytýkat k tvým fotkám,ale neudělám to. Nevykládej si to špatně,každý má jiný názor ;-)

10 ranch-white-rose ranch-white-rose | 24. listopadu 2012 v 20:44 | Reagovat

[9]: já vím, je mi jedno, klidně si vytýkejte a já vím že tam chyby mám, ale když psala že máme napsat když tam něco uvidíme tak píšu :D. Neberte si to ve zlém

11 Ema Ema | Web | 25. listopadu 2012 v 9:58 | Reagovat

hlasuju pro roxy :D
mám jí ráda :D

[10]: si em že není lehké fotit takovéo minikoně :D

12 west west | 25. listopadu 2012 v 11:07 | Reagovat

[10]: tu ide skôr o známosti,ako kvalitu fotky... :)

13 Jewel Jewel | Web | 25. listopadu 2012 v 14:05 | Reagovat

Jsem moc ráda za kritiku Lorian-příště to snad udělám líp.Bylo to focené narychlo v sychravém počasí-za což se moc omlouvám..
Důležité je zůčastnit se-už to že bych postoupila je dost komická představa.. :-)

14 Lorian Lorian | E-mail | Web | 25. listopadu 2012 v 20:30 | Reagovat

[12]: proč?

[13]: je jen tohle kolo, fotka, která bude mít nejlepší průměrné hodnocení i hlasy vyhraje a majitel dotane hmotnou výhru. Ostatní budou mít diplomky a někteří i něco na howrse :)

[8]: Jinak díky i tobě, že jsi mě upozornila. Ale přesnou pozici koně jsem ani u ostatních tak nehodnotila a i jiné věci jsou na tom podobně.

U hodnocení detailů odeberu 0,5 bodu za pozadí, ale jinak má Schleichovka dost věcí hezčích v porovnání s jinými.Nemyslím tím přímo některou fotku, obecně.

Pokud by byly ještě jiné nesrovnalosti, napište mi, pokusím se to vyřešit .)

15 west west | 25. listopadu 2012 v 20:37 | Reagovat

[14]: ide o to,že keď má niekto web a veľa SR,má viac hlasov

16 Lorian Lorian | E-mail | Web | 25. listopadu 2012 v 20:40 | Reagovat

[15]: můžeš napsat přátelům nebo jim to říci, ale neboj, budu brát ohled hklavně na hodnocení, anketa je hlavně, kdyby bylo něco nerozhodně :)

17 Bebe Bebe | Web | 2. prosince 2012 v 13:31 | Reagovat

Hlasuju pro Schleichovku a obrázek číslo 11

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.